M-Style-0486

GRATIS WOONINSPIRATIE WEEKEND Thuiskomen in je eigen huis

25 - 26 - 27 juni 2021

Je bent geïnteresseerd in interieurs en wilt thuis het een en ander veranderen. Je bladert door de vele woonmagazines, kijkt tv-programma’s erover en scrollt uren op Pinterest voor inspiratie, maar zonder resultaat.

Je koopt weer een stapel kussens en kaarsen voor kleur en sfeer, maar thuisgekomen valt het weer tegen. Leuk hoor al die trends die je overal ziet, maar dat is niet wat je wilt.

Je bent niet de enige. Dit gaat bij heel veel mensen zo. Het blijven wikken en wegen zorgt niet voor eenheid en sfeer, laat staan voor rust.

Als je het goed aanpakt, hoef je het ook niet volgend jaar weer te veranderen. Sterker nog, als je het goed doet, dan heb je voor de komende 10 jaar jouw eigen thuis gecreëerd. Zelfs als je in de tussentijd gaat verhuizen.

Dit weekend is echt iets voor jou als:

  • Je geen ontwerper in wil schakelen, maar het zelf wil doen.
  • Jij je echt weer thuis wil voelen. Je bent het hele jaar zoveel thuis geweest. Je woont er niet alleen meer, maar werkt er ook.
  • Als je er nu echt mee aan de slag wil, want tot nu toe lijkt het nog niet te lukken. Je bent namelijk al weken, maanden of jaren aan het kijken. Je worstelt met allerlei ideeën en inspiratiemogelijkheden. Je hoofd zit vol, maar een eenheid hierin is ver te zoeken.
  • Je nu eindelijk een keuze wil maken met een duidelijk plan van aanpak.

    Wees er zeker bij als je voor je gevoel van alles doet en toch maar niet het resultaat krijgt dat je graag wilt hebben en maar niet begrijpt waarom.

Dag 1

In deze masterclass hebben we het over jouw woondroom. Ik geef je inspiratie, ideeën en een toffe opdracht.

Dag 2

Dit wordt een kleurrijke dag. In deze masterclass komen kleuren en materialen aan bod. Ik geef je een andere kijk op de mogelijkheden die er zijn binnen jouw interieur.

Dag 3

De sfeermakers! In deze masterclass vertel ik je alles over verlichting en accessoires. Kom erachter wat voor jouw woonkamer belangrijk is. 

Bonus Masterclass

In dit extra masterclass doorlopen we de 7 stappen om van jouw huis een thuis te maken. Ik geef je een concreet plan om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. 

www.mstyle-interieur.nl583

Melanie van der Steen | Interieurontwerper 

Als klein meisje liep ik al door vele woonwinkels en veranderde ik mijn slaapkamer met regelmaat. Inmiddels werk ik al 26 jaar ‘in de interieurs’. Van IKEA tot designwinkels. In juli ben ik 12,5 jaar zelfstandig interieurontwerper en ontwerp ik thuizen voor mensen. Daarnaast geef ik trainingen en workshops en heb ik aan ruim 500 mensen mogen leren hoe ze hun heerlijke thuis kunnen creëren.  Inmiddels weet ik wat er nodig is om een van je huis een thuis te maken. In dit GRATIS wooninspiratie weekend deel ik met jou de belangrijkste stappen die je moet zetten om jouw droomhuis te realiseren. 

Ik inspireer je graag!

© M Style interieur | Privacyverklaring