IMG_8812

LIVE SAMENWERKDAG Maak samen in 1 dag meer thuisgevoel dan je alleen in 1 maand doet. 

Wil jij een geweldig resultaat behalen in het maken van jouw interieurplan? Kom brainstormen & ideeën uitwerken voor jouw interieur met advies van mij.

Jouw eigen plek, jouw thuis, je wilt dit al een tijd, maar je krijgt het maar niet voor elkaar. Je loopt er tegen aan dat je niet weet waar je moet beginnen, je vind zoveel leuk, je kan niet kiezen, je hebt zoveel vragen, je wilt graag weten waar je het beste rekening mee kan houden. Je zit uren op Pinterest, maar op het eind van de avond heb je nog steeds geen idee.

Herkenbaar? Gun jezelf een dag om vol focus, met nieuwe energie en enthousiasme duidelijke stappen te zetten op weg naar jouw gevoel van thuis. Je gaat praktisch aan de slag, je kan al je vragen stellen, je wordt geïnspireerd, we gaan samen brainstormen en je werkt aan jouw persoonlijke interieurplan.

Er is geen vaste planning, maar er bestaat wel een volgorde bij het creëren van jouw thuis. Uiteraard geef ik mijn advies als ik merk dat je beter met iets anders eerst kan beginnen. Denk aan:

  • visualiseren van jouw droomthuis
  • moodboard maken
  • plattegrond maken
  • aan de slag met kleur en materiaal
  • verlichting
  • accessoires
  • jouw interieurplan en de uitvoering ervan

Een dag vol inspiratie, creatie, helderheid, keuzes, persoonlijke inzichten, energie en lekker eten! In een kleine groep met andere leukerds die aan hun thuis werken.

Wil je hieraan meedoen, druk op de knop hieronder en doe mee op woensdag 6 maart.

 

Waar?

Van 10.00 tot 16.00 uur
In Veldhoven

Wanneer?

Woensdag 6 maart.

Resultaat

Heldere doelen, een plan de campagne, persoonlijke inzichten en ideeën, inspiratie, meters maken, doen!, beantwoorde vragen, rust, ruimte, focus, keuzes, energie, enthousiasme, zin om verder aan de slag te gaan.

Extra

Alle materialen, drinken en heerlijke lunch en mij! 

IMG_8798

Melanie Koolmees | Interieurontwerper

Melanie heeft in de afgelopen jaren al meer dan 750 mensen mogen helpen bij het creëren van hun thuisgevoel. 

Met haar jarenlange ervaring in interieurs, kleur, binnenhuisarchitectuur en inrichtingen weet zij als geen ander wat iedere thuisbewoner nodig heeft.  Zij weet altijd en voor iedereen een persoonlijk en eigen interieur te creëren. 

Interieurs die passen bij de bewoners en het huis met al haar kennis en ervaring. Want jij wil jouw gevoel van thuis genieten die precies bij jou past. 

"Jouw gevoel van thuis. Waar je voor vele jaren iedere dag van kan genieten!"

Meld je vast aan voor deze live samenwerkdag.

© M Style interieur |  Privacyverklaring